De website van Sjir Vliegen Duiven is gemaakt door Viro Productions, hieronder is wat meer informatie gegeven over Viro Productions en Rowan Hameleers, de eigenaar van Viro Productions.

Viro Productions

Viro Productions kent een werknemer/eigenaar, om in de behoefte van de klant te kunnen voorzien werk ik samen met allerlei andere zzp’ers/bedrijven. Ook handig om te weten is dat Viro staat voor Video Rowan.

Over de eigenaar

Vanaf mijn 15e ben ik bezig met het maken van video’s voor school TV, buurtverenigingen, discotheken en evenement
en. Daarnaast deed ik praktijkervaring op bij proffesionals. Uiteindelijk leidt dit op 17-jarige leeftijd tot de oprichting van mijn eigen productie bedrijf. Vanaf 24 oktober 2014 sta ik geregistreerd met mijn bedrijf. Door mijn passie voor audiovisuele diensten lever ik uitsluitend maatwerk.

Contact

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande tekst of van de website van Sjir meer te weten willen komen over Viro Productions. Dan verwijs ik u door naar de website van Viro Productions (www.viroproductions.com). Natuurlijk kunt u ook mailen naar: info@viroproductions.com of u kunt Viro Productions telefonisch contacteren via telefoonnummer: 06-13880153.